tisdag 3 december 2013

Världens bästa Vinna

Då har vi gjort en till start i Lkl 2. Det var i lördags i Smedjebacken. Jag hade inga stora förhoppningar för veckan innan så kändes det mesta inte bra alls . Men på lördagen var vi ett helt gäng som ställde kosan till Smedjebacken. Linda och Jersey (världens sötaste beagle) skulle starta i Lkl 1 och gjorde det med bravur . Ett 1:a pris och en andra placering blev det. I Lkl 2 startade jag och Vinna samt Tuttan och Olga och Emelie och Axxa. Olga hade väl inte nån av sina bästa dagar , men en kanonfin inkallning i alla fall. Emelie och Axxa var snubblande nära ett 1:a pris. Sedan hade vi Tuttan och Ella i Lkl 3. De bjöd på ett mycket fint program och tog sitt första pris och dessutom klassvinst. GRATTIS!! Därmed är Ella i elitklas både i lydnad och spår. I 3:an gjorde också Mia och Lillen premiär. Skötte sig bra i en nny miljö och störningar runt. De placerade sig på andra plats .

 I eliten startade Pernilla och Cleo och här hände nåt historiskt....Cleo fick sitt FÖRSTA 2:a pris p.g.a. en tjuvstart från konen till rutan. Nyttigt att se att även den bästa kan fela. Och Pernilla har lärt sig att det gäller att ha rosa på sig ;)

Så till våran start då. Eftersom allt känts så där i veckan så hade jag inga förhoppningar , men hon kan överraska den lilla svart/vita. Hon skötte sig exemplariskt och var pigg , alert, och med mig utan att bry sig om allt runt omkring.

 Här är betygen:

PLATSEN   10 p

FRITTFÖLJ  8 p  position ( tappar i en högersväng och glömmer av sig lite men med fint resten)


LÄGGANDE  8.5 p sent läggande ( sååå sent var det väl inte)

INKALLNING  9.5 p Avslut ( hopp mot mattes ben)

 RUTAN  8 p tass på linje ( INTE mycket , hårt draget tycker jag)

APPORTERING  10 p  ( härligt )

HOPP  8 p  dk nosar  ( dagens enda riktiga miss. Plankorna låg bredvid hindret och kontrollerades)

FJÄRR  9 p  dk ( dk första sättandet. Störningar runt omkring  så jättenöjd ändå )

HELHET  9 p

SUMMA: 178.5 p ett 1:pris och andra placering i klassen

 När vi kom hem så skulle det naturligtvis firas och då dricker man väl ur pokalen eller ? Vinna är mästare på att tigga öl om husse har så hon lyckades grina till sig en skvätt i sin fina pokal.

Nu får vi se om vi går för ett LP och startar 2:an nån gång till annars är det 3:an som gäller.

Trevlig advent på er !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar