tisdag 18 mars 2014

Inte riktigt mig själv

  Här har inte hänt så mycket. Vi gör alldeles för lite , men i början på januari så var vi iväg och tävlade i Fagersta. Jag och Carolin tog sällskap. Målet var ju naturligtvis att ta det sista första priset för ett LPII . Känslan var inget vidare tycker jag. Hon var nosig och lite ofokuserad. En del dk så förhoppningarna var inte så höga. Carolin som filmat och räknat lite poäng var osäker på om det skulle räcka. Gissa om jag blev glad när det visade sig att vi fick ihop 162,5 poäng och slutade på en andra plats av 6 startande. Så nu kan vi titulera oss
LP II Tussbergets Vinna. Finns en film på youtube från tävlingen men jag kan inte länka .

För övrigt gör vi alldeles för lite. Jag mår piss och energin finns inte till mycket annat än att få vardagen att flyta. Men sakta men säkert så jobbar vi oss närmare en start i 3:an.Ska försöka bli bättre på att skriva här så man får nån typ av dagbok. Nu har jag skaffat mig en surfplatta med ett tangentbord så jag har inte datorn att skylla på längre.

Sportlov i Lofsdalen.
Vi hade några härliga dagar i Lofsdalen. Min Linnea fyllde år .......18!!!!!! till antalet märkligt jag är ju knappt äldre själv. Hundarna hänger med på allt från skoteråkning till skidor på längden Och tvären. 

Oj! Vad Klockan Går.....ska Iväg Och Träffa Tuttan Och Mia För Lite Hundträning.

Vi Hörs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar